Prijava

Bok,

dobro došli na Čuvalica.hr!

Kako je sve počelo?

Mi smo četveročlana obitelj i kao većina obitelji susrećemo se sa bezbrojnim izazovima u nedostatku vremena do kojih dolazimo ponajviše radi poslovnih obaveza.

U današnje vrijeme uz produljenje radnog vijeka građana, bake i djedovi više nisu u mogućnosti u tolikoj mjeri kao nekada voditi brigu o svojim unucima, u današnje vrijeme kada se prekovremeni rad uzima pod nešto sasvim normalno, u današnje vrijeme kada se radi i vikendima i praznicima...

Što je u to vrijeme sa našom djecom, sa djecom koja zahtjevaju posebnu pažnju, djecom koja trebaju pomoć u školi, sa starijim osobama koje trebaju našu pomoć, sa bolesnima, samima, nepokretnima, što je u to vrijeme sa našim domom, vrtom, okućnicom...što je sa našim kućnim ljubimcima ?

Činjenica je da su ovo okolnosti sa kojima se svi manje ili više susrećemo i pokušavamo osobno svim tim balansirati što je gotovo neizvedivo no zato smo tu mi i naš web portal Čuvalica.hr koji nudi moguće rješenje...barem moguće!

 

Iz navedenih razloga u ljeto 2012. godine smo krenuli sa pripremama za ovaj projekt koji smo godinu dana, stvarali za sve nas!

Prvi smo i jedini ovakav specijalizirani web portal ne samo u Hrvatskoj nego i u široj regiji, počevši sa radom u ljeto 2013. godine!


Vizija

Biti vodeća tvrtka na području internet oglašavanja za usluge fizičkih i pravnih osoba iz kategorija koje nas predstavljaju a koja će uz inovativna rješenja, pouzdane usluge, najmodernije tehnologije i vrhunski dizajn pružiti relevantne informacije obiteljima, tvrtkama, agencijama i obrtima koje trebaju ili potražuju određenu uslugu.

Misija

Stvaramo originalan web portal visoke kvalitete koji svojim dizajnom i funkcionalnostima povezuje sve generacije internet korisnika.
Svoje poslovanje razvijamo kroz samostalni razvoj tvrtke stvarajući prijateljski odnos sa korisnicima portala i poslovnim partnerima.
        

Naš tim čine kvalificirane i akademski educirane osobe, stručnjaci, entuzijasti i motivatori, osobe koje vole svoje poslove i koje su kompetentne za kategorije kojima se Čuvalica bavi te smo zbog toga lideri na tržištu.

 

 


Kako postati PREMIUM član?

 • Želiš znati kako postati PREMIUM član? KLIKNI me :)
 • Postani PREMIUM član i pristupi kontakt informacijama
 • Pronađi pomoć za sebe, svoju obitelj, dom ili tvrtku
 • Preporuke i mišljenja roditelja, poslodavaca, klijenata
 • Razmjena poruka i informacija
 • Pristup sigurnosnom profilu osobe za Premium Star korisnike!

Pronađi posao!

 • BESPLATNO napravi svoj oglas!
 • ISTAKNI svoj oglas kao PREMIUM član i omogući pristup kontakt informacijama
 • Javi se obiteljima ili tvrtkama koje trebaju tvoju pomoć i usluge
 • Budi dostupan za najbolje i najzanimljivije poslove
 • Pretražuj oglase za posao po obrazovanju, znanju, plaći, lokaciji...