Prijava

 

Geolokacija - jednostavnije pronađi ponude u blizini svoje kuće!

Na Čuvalici koristimo napredne usluge geolokacije kako bismo ti omogućili inovativnu funkciju pronalaženja oglašivača u blizini tvoga mjesta boravka. Ovom funkcionalnošću omogućujemo da pronađeš ne samo tebi najbolje pružatelje usluga ili tvoje buduće korisnike, već da oni budu i geografski blizu tebe, olakšavajući ti izbor, smanjujući troškove i štedeći tvoje dragocjeno vrijeme.

Ukoliko je tvoja adresa upisana u našu bazu, dok si prijavljen (logiran) na stranicama Čuvalice koristimo ovu funkciju kako bi ti pomogli da pronađeš usluge u svojem susjedstvu.


Uzima li geolokacija moje privatne podatke?

Ne, geolokacija je metoda kojom se s tvoj računala provjerava tvoja lokacija korištenjem mrežne pozicije te uspoređuje s lokacijama oglašivača, odnosno adresama njihovih usluga, domova ili tvrtki upisanih u našu bazu podataka.

Naš server pripremit će ti listu oglasa po željenim kriterijima, a na tvom će se računalu pri svakom pregledu liste ponuda složiti oglasi po udaljenosti - počevši od tebi najbliže lokacije oglašivača!

Čuvalica ne zna tvoju lokaciju (osim ako nisi upisao svoju adresu u našu bazu podataka), niti sakuplja lokacije, ne zapisuje ih i ne čuva, tako da je tvoja privatnost zajamčena.

Korištenjem usluge geolociranja tvoja adresa se koristi isključivo kako bi pružila što relevantniju informaciju o tebi te potencijalnim korisnicima tvoje usluge što kvalitetniju informaciju o tvojoj udaljenosti od njihovog mjesta stanovanja ne bi li se na navedeni način ubrzao odabir pružatelja ili korisnika usluge, tvrtke ili obrta.

Tvoja adresa stanovanja se ne prikazuje unutar tvoga oglasa ukoliko ti tako odlučiš ne upisavši istu prilikom izrade oglasa.


Kako se koristi geolokacija? 

Jednostavno - nakon što prvi puta posjetiš portal i otvoriš bilo koju od kategorija prilikom pretrage oglasa moraš odobriti geolociranje, i to možeš napraviti jednokratno, trajno ili svaki put kad ponovo dolaziš na Čuvalicu.

Po odabiru geolokacije, oglasi se odmah prikazuju.

Ukoliko ne odobriš geolokaciju, oglasi se prikazuju kroz nekoliko sekundi.

Ako se naknadno odlučiš ipak koristiti geolokacijom samo osvježi stranicu.

 

Kako je na tržištu nekoliko različitih popularnih web-pretraživača, u nastavku slijede kratke upute za aktiviranje i odobrenje usluge geolokacije.

Chrome

 

Mozilla Firefox

 

Microsoft Internet Explorer

Obrati pažnju da se poruke za Internet Explorer pojavljuju na dnu ekrana!

*Microsoft Internet Explorer 6 nije podržan

 Prikaz lokacije oglašivača na mapi

Na mapama koje su prikazane u listama kategorija oglasa te u pojedinom oglasu možeš vidjeti približne lokacije oglašivača. Kod liste oglasa prilikom pregleda pojedinih kategorija dovoljno je kliknuti na IZGLED: KARTA te će se prikazati svi oglašivači u tvojoj blizini (kao na slici desno).
Tvoja lokacija određena je geolociranjem (može biti odstupanja od stvarne lokacije!) dok su lokacije oglašivača određene njihovim adresama, upisanim u oglase.

Za pregled lokacije svakog oglašivača u pojedinom oglasu, prikazuje se lokacija oglašivača osnovano po njegovoj adresi, što možeš vidjeti u punom pregledu pojedinog oglasa (mapa kao na slici dolje).


 

 


 Kako postati PREMIUM član?

 • Želiš znati kako postati PREMIUM član? KLIKNI me :)
 • Postani PREMIUM član i pristupi kontakt informacijama
 • Pronađi pomoć za sebe, svoju obitelj, dom ili tvrtku
 • Preporuke i mišljenja roditelja, poslodavaca, klijenata
 • Razmjena poruka i informacija
 • Pristup sigurnosnom profilu osobe za Premium Star korisnike!

Pronađi posao!

 • BESPLATNO napravi svoj oglas!
 • ISTAKNI svoj oglas kao PREMIUM član i omogući pristup kontakt informacijama
 • Javi se obiteljima ili tvrtkama koje trebaju tvoju pomoć i usluge
 • Budi dostupan za najbolje i najzanimljivije poslove
 • Pretražuj oglase za posao po obrazovanju, znanju, plaći, lokaciji...