Prijava
Savjeti: KUĆNI LJUBIMCI
Strana 2 od 2 (ukupno 30 članaka)
Prehrana mačaka
Mačke su životinje koje ponekad znaju biti izbirljive što se tiče hrane.
Vole rutinu u svakodnevnoj prehrani.
Dodano: 05 sij 2014 11:17:00
Dresura i poslušnost psa
Za mnoge vlasnike pasa, vrsta dresure koja je orijentirana na ponašanje obično je najbolji način za naučiti kako razumijeti svog psa. Za one koji žele uživati u sportu ili se natjecati u nekoj aktivnosti sa psom trebat će ponešto složeniju dresuru.
Dodano: 14 svi 2013 22:03:00
Kako biti idealan klijent i osvojiti srce svog profesionalnog čuvara ljubimaca?
Sljedeći savjeti došli su iz razgovora sa čuvarima ljubimaca, šetačima i vlasnicima pasa i slušajući o situacijama s kojima su se susreli zajedno s klijentima. Moglo bi se činiti kao poduža lista stvari koje treba upamtiti, no ako uzmete te stvari u obzir pomoći ćete svom čuvaru ili šetaču pasa kako bi oni mogli dati što bolju njegu Vašem ljubimcu. I ono za što možete biti sigurni je da Vaš čuvar ljubimaca ima puno dužu listu što raditi sa životinjom nego Vi!
Dodano: 10 svi 2013 21:58:00
Zdravlje i bolesti kod psa
Kada ste kod veterinara slušajte njihove upute i uvelike ćete pomoći vašem psu, veterinaru a i samima sebi, pa posjeti veterinaru neće vašem psu predstavljati nikakav stres.
Dodano: 10 svi 2013 17:37:00
Suživot djece i psa
Čak i ako imate starijeg psa prije dolaska bebe razmislite o pohađanju nekog tečaja socijalizacije i poslušnosti s vašim psom ili nabavite literaturu o dogoju i školovanju pasa kako biste sebe i svojeg psa što bolje pripremili na novu situaciju. 
Dodano: 10 svi 2013 17:36:00
Pripremite dom i ljubimca za čuvara

Nova osoba dolazi u Vaš dom. Potrebno je Vašeg ljubimca pripremiti na novu osobu!

Dodano: 10 svi 2013 17:32:00
Često postavljana pitanja o odabiru čuvara ljubimaca

Što će čuvar ljubimaca raditi dok se druži s mojim ljubimcem? Jesu li čuvari ljubimaca slobodni i u drugo vrijeme, a ne samo tijekom praznika?
Na ova ali i još mnogo drugih pitanja, odgovore pronađite ovdje...

Dodano: 10 svi 2013 17:29:00
Preporuke o osobinama čuvara vaših kućnih ljubimaca

Idući savjeti došli su iz razgovora sa čuvarima ljubimaca, šetačima i vlasnicima pasa i slušajući o situacijama s kojima su se susreli zajedno s klijentima. Moglo bi se činiti kao poduža lista stvari koje treba upamtiti, no ako uzmete te stvari u obzir pomoći ćete svom čuvaru ili šetaču pasa kako bi oni mogli dati što bolju njegu Vašem ljubimcu. 

Dodano: 10 svi 2013 16:47:00
Dresura pasa i štenaca u kući
Znate li da je ključ uspjeha za dobru dresuru naučiti Vašeg novog psa da Vas razumije. Dresura je moguća za svakog psa neovisno o pasmini, ona je više stvar temperamenta. To je proces treniranja psa da pokaže prihvatljivo pseće ponašanje u različitim okolnostima.
Dodano: 10 svi 2013 16:44:00
Dresura mačke
Dobre navike lakše je usaditi u mačića nego u odraslu mačku, što je nešto što svaki vlasnik mačke mora uzeti u obzir prije nego li se odluči na novog mačjeg člana svoje obitelji. Zbog toga je bolje s dresurom početi što prije je moguće.
Dodano: 10 svi 2013 16:43:00
Ljubimci i sigurnost preko praznika
Sa svim onim što praznike čini posebnim čovjek se lako opusti i pusti stvari da krenu mimo kontrole. Kad se to tiče kućnih ljubimaca važno je imati na umu njihovu sigurnost. Sve što treba je malo planiranja i pripreme kako bi oni bili na sigurnom. 
Dodano: 10 svi 2013 16:42:00
Savjeti za poboljšanje života Vašeg ljubimca

Početak je nove godine i ljudi često idu na dijetu ili vježbanje, iskupljujući se za uživanja tijekom blagdana. Ljubimci također pate zbog prenajedanja i manjka vježbe. No, tu je još stvari za promišljanje, ne samo dijeta i vježbanje, dok se misli na odgovornog vlasnika ljubimaca i ljubitelja životinja.

Dodano: 10 svi 2013 16:40:00
Važni savjeti za kvalitetnu brigu o pticama

Važni savjeti koje bi trebao znati svaki vlasnik ptice!

Dodano: 10 svi 2013 16:37:00
Kakvog psa i kada dovesti kući?
Ako imate psa u obitelji vašoj će djeci to zasigurno upotpuniti djetinjstvo. Naravno da posjedovanje psa u obitelji s malom, i ne tako malom, djecom za sobom poteže brojna pitanja i koliko god treba paziti da pas ne bi ozlijedio dijete toliko treba imati na umu da djeca zbog svoje veličine i nepredvidivog ponašanja kod psa mogu izazvati različite reakcije. Stvari o kojima zasigurno treba promisliti i informirati se su: kojeg psa izabrati i kakav pas bi bio prikladan za vaše uvjete i okolnosti u kojima živite, kako dovesti psa u obitelj, koja su zdravstvena pitanja vezana uz posjedovanje psa i koje rizike to donosi sa sobom, koji problemi u ponašanju psa i ponašanju djeteta mogu nastati i kako se s njima nositi i još brojne druge.
Dodano: 06 svi 2013 15:32:00
Zašto odabrati profesionalnog čuvara za brigu o mojim kućnim ljubimcima?
Većina kućnih ljubimaca, posebice psi i mačke, vole rutinu. Koristeći službu profesionalnih čuvara kućnih ljubimaca omogućilo bi Vašem ljubimcu uobičajenu rutinu prilikom hranjenja, igranja, vježbanja i spavanja...
Dodano: 06 svi 2013 15:14:00
Strana 2 od 2 (ukupno 30 članaka)Kako postati PREMIUM član?

 • Želiš znati kako postati PREMIUM član? KLIKNI me :)
 • Postani PREMIUM član i pristupi kontakt informacijama
 • Pronađi pomoć za sebe, svoju obitelj, dom ili tvrtku
 • Preporuke i mišljenja roditelja, poslodavaca, klijenata
 • Razmjena poruka i informacija
 • Pristup sigurnosnom profilu osobe za Premium Star korisnike!

Pronađi posao!

 • BESPLATNO napravi svoj oglas!
 • ISTAKNI svoj oglas kao PREMIUM član i omogući pristup kontakt informacijama
 • Javi se obiteljima ili tvrtkama koje trebaju tvoju pomoć i usluge
 • Budi dostupan za najbolje i najzanimljivije poslove
 • Pretražuj oglase za posao po obrazovanju, znanju, plaći, lokaciji...