Prijava


SIGURNOST - najbitnija stavka svake obitelji!

 

Za sigurniju odluku - sigurnost na svakom koraku za vašu obitelj i dom

Dok vi pregledavate profile raznih kandidata, filtrirate izbor, sužavate popis i donosite konačnu odluku, Centar vaše sigurnosti vam stoji cijelo vrijeme na raspolaganju kao dodatna pomoć pri vašoj odluci te kao savjetnik za potencijalne nejasnoće.

 

SIGURNOST I PRIVATNOST VAŠIH OSOBNIH PODATAKA NA SVAKOM KORAKU!

SIGURNOST I POVJERENJE JE NAŠ PRIORITET BROJ JEDAN! 


Web portal Čuvalica.hr se maksimalno zalaže ne bi li se postigla što veća razina sigurnosti za pružatelje i korisnike usluga te privatnost osobnih podataka a sve sa razlogom što veće sigurnosti vaših najmilijih osoba kojima je cijeli ovaj web portal Čuvalica.hr i predodređen.

 

Mi razumijemo koliko je važna sigurnost i privatnost osobnih podataka te je to razlog zbog kojeg smo izradili proces od pet sigurnosnih koraka koji će vam pomoći pronaći i zaposliti pravu osobu za brigu o vašim najmilijima i vašem domu.

 


Portal Čuvalica.hr vam donosi još nešto novo  /images/4p.png !

 

Portal Čuvalica.hr vam donosi još nešto novo - ima li profil pružatelja usluge dodjeljenu oznaku /images/4p.png, to znači da je ista osoba pružila na uvid osobne podatke te da korisnik usluge ima kvalitetnu informaciju koja mu pruža dodatnu sigurnost prilikom odabira pružatelja usluge i obrnuto.

 

predstavlja naš moto kroz 4 kategorije

Djeca - Povjerenje, Starije osobe - Poštovanje, Kućni ljubimci - Prijateljstvo, Kuća, ured, vrt - Pažnja

 

 

4P je usluga koja svima donosi korist krenuvši od korisnika usluga, pružatelja usluga a i samih tvrtki koje potencijalno traže nove djelatnike povećavajući tako šanse za uspješnim odnosom svih strana.

 

 1. Preporuke
 2. Osobna iskaznica
 3. Potvrda o nekažnjavanju
 4. Potvrda o psihofizičkoj sposobnosti za rad
 5. Potvrda o sanitarnom pregledu

Za svaku od pruženih potvrda te osobnu iskaznicu korisnik portala dobiva oznaku  

 

PREMIUM STAR - mogućnosti !

Naš cilj je da zadržimo sigurnost i povjerenje na najvišoj mogućoj razini standarda koji smo sami postavili a ravnajući se prema zakonskim odredbama, odredbama Ministarstva socijalne politike i mladih, naputcima struke te naravno prepoznatim potrebama korisnika našeg web portala.

Kao dio naših stalnih napora kako bi učinili da Čuvalica.hr bude najsigurniji i najpouzdaniji web portal takve vrste Čuvalica.hr primjenjuje i svesrdno preporuča da svaka osoba koja pruža svoje usluge putem Čuvalica.hr web portala da u duhu što veće sigurnosti i povjerenja u odnosu sa korisnikom usluga osigura

 

 • liječničku potvrdu o psihofizičkoj sposobnosti za rad (potvrda liječnika opće prakse)
 • potvrdu o nekažnjavanju

ovo su ujedno potvrde koje su za rad sa djecom propisane i Zakonom o dadiljama.

 

Uz navedene potvrde odabir kandidata za brigu od djetetu, starijoj osobi, kućnom ljubimcu ili pak kući, uredu ili vrtu je mnogo jednostavniji te pruža određenu dozu sigurnosti. Na ovaj način se doprinosi spomenutoj većoj sigurnosti prilikom angažmana pojedine osobe te sami pružatelji koji prilože navedenu dokumentaciju imaju veću mogućnost zapošljavanja.

 

 

OIB, osobna iskaznica

Čuvalica.hr se maksimalno zalaže da se isključivo uz dobrovoljan pristanak pružatelja usluga dostavi na uvid elektroničkim ili fizičkim putem preslika osobne iskaznice.

 

NAVEDENI POSTUPAK PRUŽA DODATNU SIGURNOST KORISNICIMA WEB PORTALA I POVEĆAVA SIGURNOST USLUGE!

 

Iako navedena dokumentacije ne može 100% jamčiti sigurnost, ipak može biti od pomoći u odabiru kandidata.

 

Ujedno a sukladno propisanim zakonskim aktima po Članku 7. Zakona o zabrani i spriječavanju obavljanja neregistrirane djelatnosti nije nam dopušteno objavljivati oglase ukoliko nam  oglašivač ne dostavi zakonom propisane podatke u obliku OIB broja.

 

 

Preporuke 

Omogućivši unos preporuka na samim oglasima pružamo korisnicima web portala kvalitetniji uvid u iskustva oglašivača.

Većina roditelja i korisnika usluga traži pružatelja usluga koji posjeduje iskustvo, koji je pouzdan, brižan, kompetentan te odgovoran a posebno da je u u radu sa djecom pun ljubavi i razumijevanja.

Također ovime i pružatelj usluge ima mogućnost dati komentar za osobu koja mu je dala posao.

 

Ovo je dobar način da pružatelj usluga podijeli svoja iskustva a korisnik uvidi da li ta osoba i u tom pogledu zadovoljava njegova očekivanja.

 

Sigurna razmjena poruka i praćenje

Čuvalica.hr ima vlastiti sustav za razmjenu poruka između pružatelja i korisnika usluga.

 

Pružatelji i korisnici usluga - na taj način imate kontrolu nad svojim mailovima na način da nećete odgovarati osobama koje vam šalju nepoželjnu poštu na vašu osobnu elektroničku poštu.

Informacije o osobama koje vam isto šalju ćete prosljediti na dostupne adrese Čuvalica.hr web portala.

 

Sve poruke koje se razmjenjuju putem Čuvalica.hr sustava za razmjenu poruka se prate radi neprimjerenog sadržaja, uvredljivih riječi i sl...

Ukoliko i uz sistem praćenja nešto neprimjereno uspije proći vi možete prijaviti poruku kako bi mi mogli pravodobno reagirati i po potrebi djelovati.

 

 

Potvrda o psihofizičkoj sposobnosti za rad

Liječničko uvjerenje ( liječnika opće prakse ) o zdravstvenoj i psihofizičkoj sposobnosti za rad sa djecom, starijim osobama ili pak za obavljanje određene druge vrste posla.

Ista ne bi trebala biti starija od 6 mjeseci.

 

 

Potvrda o sanitarnom pregledu

Odvija se kao prvi pregled za nove radnike kojima se prvi put izdaje sanitarna knjižica te kao povremeni pregled tijekom zaposlenja.

Pregledi za sanitarne knjižice provode se prema odredbama Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti.

Primjenjuju se samo za određene djelatnosti.

 

U slučaju usluga Čuvalica.hr web portala odnosi se na ...

osobe koje obavljaju, odnosno sudjeluju u obavljanju poslova u osnovnim i srednjim školama i drugim ustanovama za djecu i mladež (jaslice, vrtići, đački domovi, dječja odmarališta, ustanove socijalne skrbi i sl.), zdravstvenim radnicima te osobama koje u pravnim osobama s registriranom zdravstvenom djelatnošću i ustanovama socijalne skrbi obavljaju preglede, liječenje, njegu i usluživanje bolesnika.

 

 

Ponosni smo nositelji sigurne web destinacije za brigu o obitelji - Čuvalica.hr je Children Safe Environment (CSE)© partner!

 

Children Safe Environment (CSE)© se sastoji od nekoliko iznimno važnih elemenata koji zajedno doprinose sigurnosti djece:

 

 • Uvođenje sigurnosnih protokola prema CSE© standardima
 • Pravilno provođenje sigurnosnih protokola
 • Osiguranje atmosfere povjerljivosti i diskrecije, te visokog standarda usluge skrbi o djeci
 • Monitoring destinacije

 

Detaljnije o brojnim mogućnostima i što sve obuhvaća Children Safe Environment (CSE)© te tko sve može aplicirati...
Izdavatelj certifikata CSE©
Učilište Magistra
 

 

Sigurnost podataka internetu - Čuvalica.hr koristi sigurnosni SSL certifikat!

 

Što je SSL certifikat?
Najjednostavnijim riječima, SSL certifikat je dio softvera koji šifrira sve informacije koje idu prema ili dolaze od nositelja certifikata web stranice.

To znači da nema razmjene podataka između web stranice i njezinih posjetitelja te se podaci ne mogu bilo namjerno ili slučajno presretati od strane treće osobe, bez obzira na to da li posjetitelj izvršava kupovinu ili se samo prijavljuje na newsletter.

 

Go Daddy SSL nudi vodeću sigurnost i svestranost na tržištu online enkripcije!

Čuvalica.hr koristi GoDaddy SSL certifikat koji podržava 256-bita enkripciju te 2048 bitni ključ koji povećava kompleksnost korištenog enkripcijskog ključa. 

 

SSL certifikat jamči sigurnu, jednostavnu i praktičnu internetsku kupovinu. Jednom kada internet korisnik počne upisivati podatake o kreditnoj kartici, e-mail adresi ili druge osobne podatke, na primjer - prilikom kupovine određene usluge SSL certifikat omogućuje internet pregledniku i web serveru ostvarivanje sigurne, šifrirane veze.

SSL proces koji uspostavlja sigurnu sesiju, odvija se diskretno iza scene, bez ometanja korisnika web portala prilikom njegove kupovine ili pak pregledavanja stranice.
Ikona lokota na traci preglednika i "https://" prefiks u URL-u su vidljivi pokazatelji sesije koja je u tijeku.
Kako postati PREMIUM član?

 • Želiš znati kako postati PREMIUM član? KLIKNI me :)
 • Postani PREMIUM član i pristupi kontakt informacijama
 • Pronađi pomoć za sebe, svoju obitelj, dom ili tvrtku
 • Preporuke i mišljenja roditelja, poslodavaca, klijenata
 • Razmjena poruka i informacija
 • Pristup sigurnosnom profilu osobe za Premium Star korisnike!

Pronađi posao!

 • BESPLATNO napravi svoj oglas!
 • ISTAKNI svoj oglas kao PREMIUM član i omogući pristup kontakt informacijama
 • Javi se obiteljima ili tvrtkama koje trebaju tvoju pomoć i usluge
 • Budi dostupan za najbolje i najzanimljivije poslove
 • Pretražuj oglase za posao po obrazovanju, znanju, plaći, lokaciji...